Regala un vol amb globus amb data oberta

Reserva el teu vol

Disfruta l'experiència de volar amb globus

Reserva el teu vol

Descobreix nous punts de vista

Regala i compartix una experiència inoblidable

Reserva el teu vol

Volar AMB totglobo

Volar en globus és una experiència diferent

Volar en globus és una experiència diferent, un moment especial per a gaudir de la llibertat de fluir dins el vent.
Un passeig en globus és una activitat per descobrir nous punts de vista. Un vol en globus és una aventura per sentir el relax del silenci. Oferim experiències úniques, sensacions diferents i la màxima seguretat en un entorn natural de gran bellesa. Un viatge en globus és una activitat per a totes les edats que es pot compartir amb la teva parella, amb amics, familiars o companys de treball.

TOTGLOBO és una companyia aèria que realitza vols comercials en globus aerostàtic amb passatgers des de l’1998. En aquests 20 anys hem volat a milers de clients sense haver de lamentar cap accident. Som la primera empresa valenciana reconeguda per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria com a companyia de Treballs Aeris en Transport Aeri Comercial amb globus.

La nostra companyia és inspeccionada periòdicament per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria. Els nostres pilots tenen una àmplia experiència i estan habilitats per AESA per fer vols amb passatgers.
Els nostres globus són revisats periòdicament d’acord amb els protocols tècnics i legals exigits per la EuropeanAviation Safety Agency (EASA). Tenim contractat amb el fabricant Ultramagic, la revisió periòdica de la aeronavegabilitat de les nostres aeronaus (CAMO).

Totes les persones que volen en la nostra flota estan sota la cobertura d’una pòlissa d’assegurança contractada amb Allianz, d’acord amb la legislació vigent.

Registre de Turisme Actiu Comunitat Valenciana TA-4-V

Un regal inoblidable

Fem realitat el somni de volar

Regalar un vol en globus és regalar llibertat, diversió, serenitat i relax en plena Naturalesa. Si busques un regal original ja l’has trobat: Volar en globus és una experiència que mai oblidarà eixa persona tan especial per a tu.

Troba el teu vol en globus ideal i realitza la comanda i, si ho desitges, pots personalitzar una targeta regal amb el text que preferisques. Podràs imprimir els tiquets a casa o rebre per correu postal la targeta personalitzada en una bonica caixa. O si ho preferixes, podem enviar-la directament a la persona que rebrà el regal perquè trie quan i on desitja volar en globus.

veure els nostres vols

Entorns naturals de gran bellesa

Les nostres zones de vol en globus

La nostra principal zona per a la realització dels vols en globus és el PARC NATURAL DE LA SIERRA DE MARIOLA, amb eixida des de BOCAIRENT. Un entorn natural de gran bellesa, en el qual gaudeix d’unes vistes meravelloses de les muntanyes, valls, pobles, castells, etc del sud de València i el nord d’Alacant. També en els dies més clars, veiem el mar a l’alba des del globus.

Si sou un grup de 10 PERSONES, també tenim altres zones de vol:

  • Lliria / Casinos, a la comarca dels Serrans.
  • Utiel / Requena.
  • Castelló.
  • Serra d’Albarracín.

Qualsevol altra zona que vullgau volar en globus. Dis-nos quina és i et prepararem un estudi de viabilitat i un pressupost sense compromís.

Volant des de 1998
Autoritzats per AESA
Tiquets amb data oberta
Per a tots els públics

TOTGLOBO

Tel.: 629 611 889

Email: totglobo@totglobo.com

C/ Carlos Cervera, 38

46006 Russafa, València

 

Si vols vindre a l'oficina, crida'ns abans.

Segueix-nos en xarxes

Recomanat en tripadvisor